13 Ağustos 2012 Pazartesi

metropol halı yıkama ve metropol hali yıkama hakkında yorumlar

metropol halı yıkama meselesinde yapılan yorumlara göz atabilir, metropol halı yıkama için daha çok detaya arşivimizden bakabilirsiniz.metropol halı yıkama ile birlikte metropol halı yıkama şikayet, metro halı yıkama, metropol halı yıkama ankara, yılmaz halı yıkama, taşmış halı yıkama, gibi konularda da bilgi vereceğiz.

metropol hali yıkama
metropol hali yıkama ile ilgili olarak şunları söyleyebilirim ki metropol halı yıkama konumuzla yakından ilgisi vardır ve metropol halı yıkama ile alakalı konularda sürekli metropol hali yıkama yazımızda da geniş yer vereceğiz. Ayriyetten metropol hali yıkama makalesinde bildiklerinizi belirtmek için yorum kısmını kullanabilirsiniz.

halı yıkama fabrikaları
halı yıkama fabrikaları makalesi ile alakalı olarak şimdi sizler ile daha fazla makaleyi paylaşacağız ve web sitemizde halı yıkama fabrikaları konusu ile alakalı yazıları incelemek istiyorsanız arşiv sayfası yerini inceleyebilirsiniz. metropol halı yıkama konumuzla benzer olan halı yıkama fabrikaları makalemizde başka bir makalede daha fazla geniş yer vereceğiz.

metropol halı yıkama şikayet
metropol halı yıkama şikayet yazısında ki düşüncelerinizi ve bildiklerinizi bizler ile bildirmek için yorum yerini inceleyebilirsiniz. metropol halı yıkama konumuzda sizler için metropol halı yıkama şikayet konusuna da yer bulundurmak istedik ve bu konu ile ilgili daha çok veriyi web sitemizde görebilirsiniz.

metro halı yıkama
metro halı yıkama konusunda ki fikirlerinizi ve bilgilerinizi bizimle paylaşmak için yorum sayfası yerini kullanabilirsiniz. metropol halı yıkama yazımızda sizler için metro halı yıkama yazısında da geniş yer bulundurmak istedik ve bu yazı alakadar daha fazla makaleyi web sitemizde bulabilirsiniz.

metropol halı yıkama incelemesi için yapılan yorumlar, metropol halı yıkama meleseli ile ilgili olarak hazırlanmış olan açıklamaları okuyabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Telefonu açan kıza halıları almaya gelen kişiye dedimki benim annem astım alerjik astım hastasi yani kokulara karşı tıkanıyor nefes alamıyor yani nefes darlığından fenalasiyor fıs fıs ilaçlariyla yaşıyor nolur kokusuz yıkayın sadece normal dedarjan ve sadece durulama olsun hiç kokmasın gerekirse fazla para verim ama onlar kokarsa eve sokamam dediğim halde leş gibi parfüm kokusu içinde geldiler ve biz ayrı yikayamayiz herkezin halıları bir yikaniyo dedi şimdi iyi olur diye en pahalı sizsiniz size yıkattim annem tıkandı dışarı attım eve alamiyom nasıl ayrı yikanamiyo anlamadım çok pismanim

    YanıtlaSil

Blog Arşivi